Home

Musicalgroepen lesdagen en tijden

Wat verwachten wij? Tarieven Inschrijven Aanmelden proefles Contact

musicallessen Heteren musicallessen voor kinderen Heteren

 

toneel kinderen

 

zangkoor kinderen arnhem zuid

Tarieven seizoen 2017-2018

Lesgeld Musicallessen

Het eerste blok van tien lessen bedraagt 80 euro en loopt van woensdag  30 augustus t/m maandag 13 november.  (in de  herfst vakantie vindt er één week geen les plaats) 

De eerste les is een proefles voor kinderen die nog helemaal niet bekend zijn met zingen, dansen of toneelspel. Na deze eerste les mogen kinderen, die voor de eerste keer deelnemen beslissen of ze de tien  lessen musical willen volgen.  Mochten ze toch de lessen niet willen volgen, dan wordt het volledige bedrag teruggestort.

Maandelijkse betalingen
Het contributiegeld bedraagt voor seizoen 2017-2018 279 euro voor de productiegroepen. Dit wordt bj deelname aan de productiegroep via een automatische incasso maandelijks van uw rekening geschreven. Dit bedraagt 33 euro per maand. De automatische incasso's lopen van eind november 2017 t/m eind juni 2018. In de laatste maand wordt 15 euro productiekosten extra geincasseerd.

Gelrepas

Kinderen met een Gelrepas kunnen deelnemen aan de musicalgroepen. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden. (o.a 10% eigen bijdrage en het gehele musicalseizoen wordt geclareerd, restitutie bij beeindigen van het seizoen is niet mogelijk) Neem even contact op als uw kind wilt deelnemen met de Gelrepas.

Eigen bijdrage musicaluitvoering

Kindercentrum IKKE ontvangt op geen enkele manier subsidie of sponsorgeld van derden. Alle kosten worden gefinancieerd via het contributiegeld.

Voor de groepem die werken aan een musicaluitvoering worden heel veel kosten gemaakt. Meer dan een reguliere teamsportvereniging. Te denken aan alle kostuums, auteursrechten, cd's, scripts, beamerachtergronden, de visagie, headset microfoons, alle knutselwerkjes, eten en drinken bij de uitvoering, licht- en geluidstechnicus, etc. Ook wordt er buiten de gymzaal een grote zaal gehuurd voor de uitvoeringen en moeten er headsetmicrofoons worden gehuurd. De kinderen krijgen medailles, bloemen en iets lekkers etc.

Voor al deze kosten wordt éénmalig 15 euro in rekening gebracht, als u kind deelneemt aan de musicalproductie.Dit bedrag zal eind juni extra van uw rekening geschreven worden.

Dit geldt niet voor de kinderen die deelnemen aan de losse blokken.